miradamedia   home   overons   onzediensten   portfolio   contact  
 
 
nederlands   English  
 

'De corporate film is uw elevator pitch'

Voor een goede relatie met uw klant is onderling vertrouwen heel belangrijk. Dit bereikt u met openheid: laat zien waar u voor staat.

Met een corporate film bent u er zeker van dat alle belangrijke aspecten van uw bedrijf aan bod komen. Er wordt niets vergeten. Zo ziet de klant waarom hij voor u moet kiezen.

Uw corporate film is een elevator pitch, waarin u niet alleen uw verhaal vertelt, maar ook laat zien! Dát versterkt uw overtuigingskracht. Zien is tenslotte geloven!

  corporate
 
     
   
  krijt
 
 
 
 
 

Schoolfruit - van kas tot in de klas

Klant:
Schoolfruit.nu

Beschrijving:
Schoolfruit.nu is de schakel tussen de fruitteler en de leerling.

 


Deze film is gedraaid met rails, crane en steadycam. We hebben samengewerkt met verschillende bedrijven: Freshweb, the Greenery, Dutch Specials, de Versbezorger, Rijk Zwaan en Productschap Tuinbouw.

Website:
www.schoolfruit.nu

 
  krijt
 
 
 
 
 

Sanamij Corporate film

Klant:
Sanamij BV

Beschrijving:
Sanamij is een organisatie met een eigen productieafdeling, waar geavanceerde sterilisatie- en grootkeukenapparatuur worden vervaardigd.

 


Deze film is gedraaid met rails en crane in het Martini Ziekenhuis te Groningen. Het is mogelijk bestaande media te verwerken in een film. Zo is in deze film gebruik gemaakt van foto's van Sanamij om de introductie te verwezenlijken.

De film is geleverd in de Nederlandse en Engelse taal.

Website:
www.sanamij.com

 
 
  krijt2
 
 
 
 
 

Erdee Media Groep Beursfilm

Klant:
Erdee Media Groep

Beschrijving:
Erdee Media Groep is een professioneel uitgeefbedrijf dat zich via meerdere kanalen richt op de gereformeerde gezindte.

 


Met deze beursfilm heeft de Erdee Media Groep tijdens een beurs nieuwe onderdelen en toekomst plannen gepresenteerd. Geluid is altijd lastig te volgen op een beurs. Daarom hebben wij deze film voorzien van tekst onderin beeld.

Website:
www.erdeemediagroep.nl

 
 
  krijt2
 
 
 
 
 

Werving van nieuwe collega's

Klant:
Fortune franchise

Beschrijving:
Fortune is een snelgroeiende franchise-organisatie. Voor verschillende regio's in Nederland zoeken zij een franchise-ondernemer. Deze film geeft potentiële kandidaten inzicht in de werkzaamheden van de franchise-ondernemer.

 


Mirada Media heeft 3 franchise-ondernemers geïnterviewd. Doordat deze ondernemers hun persoonlijk verhaal vertellen, wordt de klant sneller overtuigd.

Website:
www.fortune-franchise.nl

 
 
krijt
 
 
  CORPORATE
commercials instructiefilms
  NIEUWS
drama overige
 
 
© Mirada Media 2011