miradamedia   home   overons   onzediensten   portfolio   contact  
 
 
nederlands   English  
 

'Het raken van uw publiek'

Met de juiste samenwerking tussen beeld, geluid en acteerwerk zorgt u dat de kijkers worden meegenomen in een verhaal. Ze voelen de gevoelens van de karakters uit de film. En dat is wat u wilt: het raken van uw publiek!

Het produceren van een speelfilm is enorm leuk om te doen. Als vereniging, kerk of basisschool, maar ook als een 'dagje uit' met collega's. Natuurlijk kun je drama ook gebruiken in videoclips en commercials.

  drama
 
     
   
  krijt
 
 
 
 
 

VEZ Kerst (3/4) (HD)

Klant:
VEZ Zwolle

Beschrijving:
Dit is het 3e filmpje uit een serie van 4 films. De serie werd tijdens de kerstdiensten in de VEZ in Zwolle vertoond. Alle acteurs waren vrijwilligers uit de kerk zelf.

Niet alleen als kerk, maar ook als collega's van een bedrijf kun je samen een leuke film maken. Dat zijn absoluut dagen die je niet snel zult vergeten!

Zie hier een aantal foto's van die avond.

 


Bekijk de hele serie:
1/4 Geloven
2/4 Werk
3/4 Single
4/4 Feest

Website:
www.vezwolle.nl

 
 
  krijt2
 
 
 
 
 

10 voor tieners

Klant:
Youth & I

Beschrijving:
Met de actie 10-10-10 vestigde stichting Youth&I op 10 oktober 2010 om 10 uur 10 minuten aandacht op tieners in kerken in Nederland. De film gaat over tieners maar had als doelgroep de volwassenen. De speelscènes in de film versterken het verhaal van de geïnterviewden. Het maakt de film afwisselend.

 


Landelijke Media aandacht (onderaan pagina) voor deze campagne.

Foto's van de Tien voor Tieners filmset

Website:
www.tienvoortieners.nl

 
 
krijt
 
 
  CORPORATE
commercials instructiefilms
  NIEUWS
drama overige
 
 
© Mirada Media 2011