miradamedia   home   overons   onzediensten   portfolio   contact  
 
 
nederlands   English  
 


'blijf onder de aandacht van uw klanten'

De opening van een nieuw pand, een nieuw product, oplevering van een project bij een prestigieuze klant: Dat moet iedereen weten!

Door van deze belangrijke mijlpalen video nieuwsitems te maken blijft u continu onder de aandacht van uw klanten. Zo zal de klant u herinneren wanneer zij op zoek zijn naar een product die u levert.

Vestigt de aandacht op uw bedrijf door een nieuwsitem te plaatsen op uw website, YouTube, linkedIn of Facebook. Verstuur de video via een digitale nieuwsbrief of verras uw klanten met een dvd.

  nieuws
 
     
   
  krijt
 
 
 
 
 

Opening Nieuw Pand

Klant:
Fortune hot drinks bv

Beschrijving:
Het nieuwe pand van Fortune is feestelijk geopend. Klanten, leveranciers, familie en omwonenden waren uitgenodigd. Fortune vestigde opnieuw de aandacht van haar klanten op zich door dit nieuwsitem.

 


Daarnaast geeft de reportage voor Fortune een leuke terugblik op deze mijlpaal.

Website:
www.fortune.nl

 
 
  krijt2
 
 
 
 
 

Bornemann SLH 4G

Klant:
Bornemann Pumps (DU)

Beschrijving:
In opdracht van Bornemann Pumps, een fabrikant van speciale pompen voor de voedingsindustrie, heeft Mirada Media een nieuwsitem geproduceerd van de presentatie van hun nieuwe pomp op de Anuga FoodTec in Keulen.

 


De film was de volgende dag direct online beschikbaar ten behoeve van promotie van hun nieuwe pomp. Dit soort nieuwsitems kunnen goed gepromoot worden via social media en eigen relaties.

Website:
www.bornemann.com

 
 
  krijt2  
 
 
 
 
 

Anuga FoodTec Keulen

Klant:
Hyfoma

Beschrijving:
In opdracht van Hyfoma, een kennisdatabase voor de voedingsmiddelenindustrie, heeft Mirada Media een film-impressie geproduceerd van de Anuga FoodTec in Keulen.

 


Anuga FoodTec is één van de belangrijkste internationale beurzen in de voedingsindustrie.

Website:
www.hyfoma.com

 
 
  krijt  
 
 
  CORPORATE
commercials instructiefilms
  NIEUWS
drama overige
 
 
© Mirada Media 2011