miradamedia   home   overons   onzediensten   portfolio   contact  
 
 
nederlands   English  
 
Over ons

Mirada Media bestaat al sinds 2006. We hebben voor verschillende opdrachtgevers uiteenlopende video's mogen maken. Kijk bij ons portfolio voor een overzicht van een aantal opdrachtgevers. We hebben ook meegewerkt aan verschillende (landelijke) tv-producties. Denk hierbij aan NSE (uitgezonden door Talpa), VisTV (uitgezonden door Discovery Channel Nederland, RTL7 & RTL4), Op reis door Israël (uitgezonden door Family7).

Betrokken en oog voor detail
We willen graag betrokken zijn bij uw project. Samen willen we werken aan een verhaal dat uw publiek raakt. Tijdens het productieproces houden we veel contact. De video is niet een product van Mirada Media, maar uw product!

Beweging
Bewegingen in filmbeelden zijn van groot belang om een film dynamisch en sjiek eruit te laten zien. Elke beweging heeft voor de toeschouwer een betekenis, want in feite stuur je de toeschouwer ergens heen. Om de bewegingen goed uit te kunnen voeren hebben wij naast camera, licht- en geluidsapparatuur extra apparatuur in huis. Zo maken wij gebruik van helikopter, rails met crane en steadycam.

Specialisatie in video's voor de Voedingsindustrie
Wij hebben als Mirada Media veel ervaring in het produceren van video's voor bedrijven in de voedingsindustrie. Door onze inhoudelijke kennis op het gebied van hygiënische voorschriften te combineren met kennis van het visueel overbrengen van informatie, ontstaat een goed product.

We werken daarnaast samen met het Adviesbureau Burggraaf & Partners, EHEDG en Hyfoma. Hierdoor kunnen wij met branchegerichte kennis een bepaald bedrijfsproces goed in beeld brengen.

     
 
televisie
 
cranerails
 
steadycam
 
samenwerking
 
 
 
 
     
   
krijt
 
 
  CORPORATE
commercials instructiefilms
  NIEUWS
drama overige
 
 
© Mirada Media 2011